Blandet hverdag

Wilma og meg!

Hei dere, og velkommen til Wilma og min sin blogg!

Jeg mener at et hus uten dyr, er et hus med kun tre vegger, altså, det mangler noe. Jeg har vokst opp med dyr, alt fra undulat, hamster, marsvin, fisk, skilpadder og katter, og nå ble det altså enda et tilskudd, en liten hund!

Når det er sagt så vil jeg si at jeg har hatt stor glede av å være kattedame i mange år, vi har «alltid» hatt katt, så ikke noe galt om de. Katter er selvstendige, de byr på seg selv og er sosiale, altså gode samboere. Men jeg følte at jeg var klar for noe mer…

Så hva er det som gjør at tanken om å skaffe meg en hund setter seg i toppetasjen? Det kan jeg fortelle om senere, men det jeg oppdaget, og det ganske tidlig var at det var en helt annen verden det å ha hund. Dette var ingen impulshandling, dette var en nøye planlagt handling, men det var en overgang.

Her, på denne siden vår kommer jeg..og Wilma til å dele våre historier, alt fra bæsjeposer til hundeoppdragelse, opp og nedturer, frustrasjoner og ikke minst gleder! For det er så utrolig koselig å ha en hund!! Om det ble slik jeg tenkte meg? Både ja og nei, det ble enda bedre, men jeg har møtt meg selv i døra mer en en gang, og flere blir det nok… 🙂

Her blir dere kjent med meg, Tracey, mannen min Jan Egil og katten vår Solveig. Og selvfølgelig stjerna selv, Wilma. I papirene heter hun Eventyrvannets Prinsesse Carmen og hun er av rasen Chinese Crested Powder Puff, eller kinesisk nakenhund med pels om du vil. Verdens vakreste er hun allefall.  Jeg er gift, ingen egne barn, jeg har jobb og hus med hage, skikkelig A-4.

Håper du vil ha glede av å følge oss, og legg gjerne igjen en hilsen!

Tracey & Wilma <3

IMG_4435

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *