Blandet hverdag

Påskeferie og morgenstund med gull i munn

Wilma er en typisk B-hund, altså ikke » B» som i feilvare, men hun er ingen morgenfugl, derfor er hun fornøyd nå med påskeferie. Før Wilma flyttet inn fikk jeg mange advarsler og velmenende råd, og en av dem var noe om at hvis jeg var uheldig, kunne jeg få en hund som sto og peip om morgenen før noen i det hele tatt hadde tenkt å få på seg beina..

Jeg tenkte ikke så mye på det da, og jeg har heller ikke hatt behov av å tenke på det nå, for jeg er virkelig fascinert av blærekapasiteten til lille Frk. Wilma, her er det noe å lære for tørste øldrikkere.

I hverdagen så står vi opp, (ja dere kan bare vende dere til det, jeg omtaler meg som vi og oss for det er jo oss, Wilma og meg.) mellom 6.30 og 08, men som regel rundt 07. Og Wilma er trøtt, stuptrøtt! Hun har sin egen seng som er plassert på en puff nede ved fotenden ved sengen vår, og jeg bærer henne både opp og ned, til/fra soverommet i en egen kosepose som vi også bruker i bilen. Disse koseposene helt supre og de får dere kjøpt hos TwoBarks, pluss mye annet fint stæsj for små hunder.

Altså vi var jo gjennom de obligatoriske ukene med trening i å bli stueren, vi praktiserte rett ut så fort hun våknet, hadde spist eller leka, vi roste og skrøt uhemmet, og det gav resultater. Jeg hadde tre uker på madrass nede i stua så vi skulle ha så kort vei ut som mulig, både på tisseturene om natten og om morgenen, for da var det til tider litt tidlig…. (jeg er glad naboen ikke var like tidlig oppe, da ville de møtt synet av undertegnede i rosa nattkjole med Hello Kitty på og røde tresko mens jeg snakket med en liten valp…»jaaaa såååå brraaaa, så flink du er til å tisse…)

Men nå når hun har blitt proff stueren, ja da snakker vi om å sove mest mulig og å nyte hvert mulige minutt hvor vi kan ligge å slumre, og jeg har fått bekreftet at hunder sover mye. Når vi da har kommet oss ned i første etasje legger hun seg enten på badematta mens jeg dusjer og steller meg, eller så legger hun seg i posen sin og sover videre. Og når vi skal gå på jobb, ja da må det litt overtalelse til for å gå ut av døra, altså- hun kunne ha sovet mye lengre før hun hadde villet slått en stråle… Må legge til at når vi først har kommet oss ut av døra og spaserer nedover gata på vei til jobb så er det ok, halen vaier stolt og hun er våken!

Nå er det påskeferie og vi nyter sene og late dager, (les morgener)

Tracey & Wilma <3

1 thought on “Påskeferie og morgenstund med gull i munn

  1. Vackra goa lilla Wilmisen ❤️ Hon får nog lära Stig lite om att knipa. Inte det att han inte är renslig, men han håller sig inte såååå länge.
    Felix däremot, han sov till både 11 & 12 om jsg gjorde det. Nu är väl inte det något problem eftersom kärringen inte klarar sova så länge längre, men ändå.

    You go girl, bloggen funkar ju prima 🙂
    Suss till er fra Sessan & Stig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *