Blandet hverdag

Dagen før hverdagen

Siste dag med latskap, forkjølelsen sørger for nesesnufsning og jeg tygger ingefær  for å jage snørr og basiller avgårde, i morgen er det jobb!

Wilma og jeg har hatt en fin dag, vi har hatt besøk av Susanne, mammaen til Stig. Stig er en kjekk liten Toy Puddelgutt og er en av Wilma sine kompiser, og Susanne er min venn. Hun er også en proff blogger som har blogget i 10 år!! Jeg satt som et tent lys og det kokte i hodet mitt når hun viste meg forskjellige muligheter med bilderedigering, lenking til Facebook og Instagram pluss mye mer. Dere får smøre dere med tålmodighet for jeg trenger tid på å lære meg alt sammen, og godt er det at Susanne bor rett oppe i kleiva! Eller så kan jeg fortelle at min kjære Jan Egil avsluttet arbeidet med gjerdet i dag, så nå kan Frk. Wilma og Solveig leke fritt ute samtidig som vi tobeinte er ute i hagen. Jeg har vært med på å sette opp gjerdet, men som nybegynner i blogging falt det meg ikke inn å ta bilder trinn for trinn av gjerdet vårt, men jeg legger med et bilde av snekker’n i det han prosjekterer porten.

Jan Egil lager porten

Solveig og Wilma har leka litt sammen og gjerdet fungerer helt fint!

solveig på gjerdet

Vi var en tur hos svoger og svigerinne i dag, og der bor Qurre og Bludvik, dette er lekekamerater til Wilma, og helt fra Wilma var liten har de leka sammen og det har gått i 100! Nå etter Wilma hadde sin første løpetid synes jeg det er noe som er forandret, jeg har spurt Wilma om det og hva hun tenker, og hun sier at de er litt barnslige, litt slitsomme lizzom… også himler hun med øynene. Så hun har vel blitt litt veslevoksen da, og det er jo lov. Qurre og Bludvik er blanding av mye rart, jeg husker ikke helt, men om det kan være litt Terrier og Pappilon? Der hos Qurre og Bludvik er det høner, og Wilma har ikke vært så mye i nærheten av de før, så når de var ute i hønsegården sin var det store øyne på Wilma, disse var rare! Og flaks for både høner og hund var det netting i mellom. Ikke for at jeg tror Wilma hadde gjort dem noe, men den hanen var svær!

Nå sitter vi i sofaen og slækker, planen om å stå opp enda tidligere i dag enn i går gikk ikke som planlagt, jeg mistenker at Wilma lå ekstra stille ved siden av meg i senga så jeg ikke skulle våkne…og på den måten kunne hun ligge å strekke seg enda litt lengre, lille syvsoveren min. I morgen blir det andre boller Wilma, klokka ringer kl.07!

Tracey & Wilma <3

3 thoughts on “Dagen før hverdagen

  1. Hei her også! Og velkommen til bloggverdnen, vi er mange som befinner oss i denne verdnen 🙂
    Blir koselig å følge med dere annet enn å treffe dere i ny og ne i Os allé 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *