Blandet hverdag

Lille frøken fisefin

Wilma er litt fin på det…..

Jeg fikk tidlig mistanke om hennes»greie», og jeg har vel også fått bekreftet mistanken opp til flere ganger i løpet av vinteren. Hun liker ikke å bli våt på beina så det å gå ute i regn eller våt snø er ikke populært…

Her hjemme i hagen har vi steinheller som er lagt der vi har tråkket, til porten, til uteplassen og bort til garasjen, og det er her lille Frk. Wilma fisefin helst går om kvelden når det er dugg i gresset. I går kveld når vi var ute for en siste lille tisserunde i hagen før tannpuss og skjønnhetssøvnen gikk vi litt rundt i hagen, altså jeg gikk på kryss og tvers, Wilma gikk på steinene. Hun sa hun ikke måtte tisse heller, men en vet jo aldri, og det er greit å ta en siste runde, bare for å prøve å klemme ut en liten skvett. Hun har til og med fått en egen liten gul regnjakke med sydvest til, men det hjelper ikke, regn er vått, og vi liker ikke vått!

redigert sydvest bilde

Jeg kan jo egentlig være fornøyd, det er jo litt deilig å ha en hund som ikke på død og liv vil ut i all slags vær og vind, og som fint kan holde seg litte granne til. Tenk dere de som har en slik hund som jeg ble forespeilet, en som er tidlig oppe før fanden har våknet og som vil ut uansett, nei takke meg til fisefine Frk. Wilma som ikke vil bli våt på labbene!

Tracey & Wilma <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *