Blandet hverdag

Wilma og Manuel

Våren er her og sommeren står snart for tur, og det er på tide å sette i gang han Manuel. Manuel er vår robot-gressklipper, han har vært i familien ett par-tre år og gjør en strålende jobb! Jeg var veldig spent på hva Wilma hadde å si til at han skulle rulle rundt i hagen hennes på kryss og tvers, men dette synes jeg hun tok veldig fint, og i allefall med tanke på hva hun mener om støvsugeren på jobben! Jeg vet ikke helt om hun vil leke eller om hun kjefter på den, men Manuel…no problemos!

Nå som vi har en hel hage å boltre oss i er det bare glede for både to og firbeinte, men i kveld hørte jeg gullungen, altså Wilma bjeffe, og jeg hørte var at det ikke var noe i veien med lungene for å si det sånn… Da var det var noen eller noe som gikk ute i gata som hun helt sikkert mener er hennes den også…. Og jeg vil jo ikke ha en gneldrehund!!! Så da måtte jeg ta den litt strenge stemmen når jeg snakket til henne også avledet jeg oppmerksomheten, puh jeg håper virkelig at dette er forbigående altså. Jeg merker at hun er fremdeles henger litt igjen i det som kalles spøkelsesalderen, ting som ikke har vært tilstede før som for eksempel mopeden på utsiden av jobben i dag var mistenkelig, og måtte sjekkes opp, men heldigvis er hun nyskjerrig og vil utforske.

Eller så har jo denne uka vært litt rar, tirsdagen var jo på en måte mandag og i dag på torsdag føler jeg at det er onsdag, og i morgen er det allerede frædda! Nei Mai-måned er tøff, mange røde dager og jeg må holde tungen rett for å holde styr på hvilken dag det er. Hehe, vi har det godt når det ikke er verre ting å bekymre seg for.

Nå er det straks kvelden, Wilma ligger og chiller, klar for tissetur i hagen, tørk av «øyenbuser» og tannpuss, og jeg avslutter innlegget her. Vi ønsker dere en riktig god natt også snakkes vi nok i løpet av helgen.

Tracey & Wilma <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *