Blandet hverdag

Lørdag med flått, sol og kaffe

Ja cirka i den rekkefølgen skjedde det. Flått, sol, kaffe også boller fra Shell da, ikke så gæærn kombinasjon hvis du ser bort fra flåtten. Dagen startet med at Jan Egil stakk en tur på jobb, og Wilma og jeg hadde all verdens tid på morgenkvisten. Jeg våknet rundt kl.8 og strakk meg, snakket litt med Wilma så hun selvfølgelig skulle få en myk oppvåkning, (ikke noe stress og mas for henne..) Så ligger jeg og skroller gjennom Aftenposten og Dagbladet og aner fred og ingen fare, også plutselig kjenner jeg at noe kiler nede ved rumpeballen min, jeg klør tilbake og ser at det var en liten flått faktisk som krabbet rundt…Skal si jeg fikk fart på en morgenstiv kropp, Wilma ble plassert i koseposen og av med sengetøyet! Flåtten ble drept i flere endinger før jeg fikk roet meg.

Nå har jeg grublet en stund på hva jeg skulle velge av diverse gift mot flåtten som lever tydeligvis både her og der. Jeg har valgt å safe, jeg har en resept på Bravecto liggende klar for å hentes hvis det viser seg at de alternative oljedråpene fra Dogcare ikke virker. For jeg la inn et spørsmål på Facebookgruppen for kinesere om hva slags flåttmiddel som ble brukt av erfarne puff-eiere, og der var det altså både tablett, halsbånd OG dette midlet som består av bla. Tea treeolje, Lavendelolje og Neemolje, dette skal påføres før vi skal ut på tur. 100 % naturlige ingredienser, dette er basert på Bio-prinsippet og er helt naturlig uten tilsetningsstoffer. Jeg synes det er verdt å prøve før vi kjører på med gift som kan gi diaré, oppkast og sikling. Vi får se hvordan det funker. Er det noen som er nysgjerrige på hvor jeg har handlet kan dere se her:http://www.durance.no/kjaledyr-c-485-1.aspx 

               

Ja ja, nok om flåtten. Vi hadde en avtale med Monia og Spartacus, vi skulle møtes ved Kiwi på Brødløs også skulle vi opp til Tutjern, der ble det kaffe og boller fra Shell, litt filosofering og sol i ansiktet. Mens vi var her fikk jeg en liten påminnelse om at Wilma har litt «enebarn» tendenser, hun passet på så ikke Sparta luktet for mye på sekken vår, for hun var raskt ute med å si i fra, lille fisen. Og det skal vi ikke ha noe av, jeg må nok frem med en litt mer myndig stemme og være obs, for hun er rask den lille frøkna. Jeg vil jo at hun skal være en snill og god liten hund så vi kan ha mange venner og at hun kan dele med seg. Jeg hadde en liten alvorsprat med henne om at hvis hun fortsatte slik så ville kanskje ingen leke med henne. Hun latet som om hun ikke forsto hva jeg snakket om, men hun er smart den lille frøkna, så bare vent, vi fikser dette.

Når vi kom hjem fra turen var Wilma litt slækk, så hun gadd ikke å bli med i bilen mens vi skulle handle, hun sa hun heller ble hjemme…(hun er liksom litt tøff synes hun da når hun er hjemme alene….)

Nå ligger hun igjen og slækker mens vi sitter og pusler med vårt, jeg skriver her, og Jan Egil gjør ting han ikke har gjort før (åpnet opp Mac’en til guttungen for å finne ut hvor feilen er)

Vi ønsker dere en fin fin lørdagskveld, Wilma hilser selvfølgelig og sender med denne buketten med Hvitveis.

 

Tracey og Wilma <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *