Blandet hverdag

Søndagsbesøk og blogg-support

Søndager er fine dager for det skjer som regel alltid noe koselig, og i dag har vi vært på tur til Sarpsborg for å hente skifer, vi har hatt besøk av Christopher, pappa og Marit (moder’n) og sist men ikke minst, jeg har fått blogg-support av Susanne! Så en stor takk til mann og barn hjemme hos henne for at jeg har fått låne henne i kveld!

Så nå har jeg fått litt ny svung på siden med ny tekst på forsidebildet, jeg har fått på plass Instagram, Bloglovin som jeg har fått beskjed om at det  jeg ha for da kan jeg lett finne andre hundebloggere, og andre bloggere kan finne meg…ja jeg tror det var sånn. 🙂 Jeg forstår at jeg har mye å sette meg inn i fremover!

Pappa og Marit kom og jeg serverte pai og vafler, selv om paien ikke fortjener bilde her på bloggen så smakte den fortreffelig om jeg skal få skryte litt selv, husmorpoeng ble det. Og når de forsyner seg flere ganger, ja da tar jeg det for god fisk!

Håper ikke det blir lenge til neste gang vi ses igjen, men i tilfelle så fikk jeg knipset bilde av pappsen, moder’n og lille Frk. Wilma!

Fortsatt god søndagskveld til dere.

Tracey & Wilma <3

 

 

<a href=»https://www.bloglovin.com/blog/18860387/?claim=vtrb54vrwed»>Follow my blog with Bloglovin</a>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *