Blandet hverdag

Hjertesukk fra morgentrøtte Wilma

Testing, testing…dette er Wilma som har noe på hjertet…

Jeg kan ikke skjønne hvorfor mandagene skal starte så himla tidlig, ikke for at jeg har så mye forstand på tid – dere mennesker sier jo det at vi hunder ikke kan klokka, og at det er derfor vi er like glade om dere  er tilbake etter 10 min eller 3 timer. Men jeg synes morgenene starter tidlig uansett, altfor tidlig!

Og det er jo ikke nok med det, men hun mennesket mitt, hun er så veldig våken…ikke særlig irriterende eller, jeg har jo nok med mitt, fire bein, en hale og morgensveis på en hel kropp! Jeg gidder aldri å være med på det som skjer om morgenen, og nå etter at jeg ble litt mere voksen (jeg hadde jo løpetid for ett par-tre uker siden) så klarer jeg å holde ganske god kontroll på blæra også.

Hun går frivillig inn i skrekkens kabinett (dusjen), etterpå kvitrer hun mens hun steller seg opp på min baderomsmatte, der ser hun seg lenge og vel i speilet før hun går videre til kjøkkenet.

Noen ganger dilter jeg litt etter, men hun spiser bare fuglemat til frokost så det er ikke så spennende hvis det skulle falle noe på gulvet. Det er jo mye bedre når han andre mennesket i huset skal spise, han spiser jo bare sånn som lukter godt, nam-nam! ( og der hender det nemlig at han mister noe ned på gulvet, OG da er jeg ganske våken og kjapp skal dere se!) Men altså, det som gjorde at det perla seg litt i dag var jo at morgenen startet tidlig og når vi skulle gå da, så var det for det første vått på trappa, og verre ble det jo…det SNØDDE!!

Vi kom oss frem til bestemmelsesstedet, og litt mager trøst var at hun mennesket mitt også var ganske våt når vi kom frem, haha hun var bløt som ei katte!! Eller så må jeg skryte litt av min tobeinte venn, hun har gitt meg min egen føner der på jobben hennes, så når vi kom frem og vi hadde kommet oss litt til hektene så fønet hun meg ganske tørr på beina og magen, og da var jeg klar for å hælle meg nedpå som de sier her i Østfold. Jeg får all den søvnen jeg trenger, og jeg kan ligge nesten hvor jeg vil der på jobben som hun kaller det. Jeg liker aller best å ligge i stolen med det gode skinnet i, men det kan bli varmt og da er det godt å strekke seg ut på magen nede på gulvet. Noen ganger putter hun meg inn i buret mitt, men det er ikke ofte,  jeg tror det har noe med de som kommer på besøk der innimellom, så det er ikke meg lizzom….nei jeg har det godt!

Heldigvis regna det ikke så mye når vi gikk hjemover i dag, og jeg håper det holder seg for det blir nok en tur ut nå om ikke så alt for lenge igjen, jeg bæsja nemlig ikke på vei hjem, og da sier hun at da må vi ut på litt tur igjen så jeg får gjort det jeg skal… Men det er jo flaks for meg at vi ikke liker å bli bløte noen av oss, så når det regner blir det heldigvis ikke de lengste turene.

En god ettermiddag ønskes til dere der ute, både to og firbeinte!

Wilma & Tracey <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *