Blandet hverdag

Eplekjekke Wilma

Jeg vet ikke helt hvilken fase Wilma er i nå, men noe er det… Hun har blitt eplekjekk! Knurrer og bjeffer og gjerne mot de som er større enn henne. Harry, Newfoundshunden som bor ett par hus på oppsiden av oss for eksempel, til og med han blir boffet på. Vi tok følge oppover Oskleiva her en dag på vei hjem fra jobb, da var det greit å holde seg et par skritt bak på trygg avstand. Så fort vi kom på innsiden på gårdsplassen, gjett hvem som boffa i barten, joda, lille frøken eplekjekk. Jeg håper det er forbigående og at det er 9 måneders-trass.

I dag har det vært regn og atter regn, og som jeg har nevnt før, hun liker ikke å bli våt på beina, så været i dag var ikke i Wilma sin favør. Når vi avsluttet på jobb så hadde hun holdt seg i rundt 6 timer så jeg regnet med at blæra var full og at det ville være godt å slå en stråle. Men nei, hun sa hun ikke måtte, Jan Egil kom og hentet oss og vi gjorde et ærend før turen gikk hjem. Her ble vi sluppet av, og sjefen dro videre. Jeg og Wilma ble litt i hagen for jeg tenkte igjen at blæra var jo full…. Wilma spratt opp på trappa og blånekta for at hun måtte tisse….( når jeg tenker etter var det jo slik jeg holdt på selv når jeg var liten, jeg ville ikke inn tilfelle jeg gikk glipp av noe..) Jeg gav meg og vi gikk inn, MEN så skjer det…. Jeg hører hun romsterer i sofaen som for tiden var uten trekk på sofaputene, og jeg går inn i stua for å tulle og leke med henne, hvorpå jeg ser gult…gul dam i sofaputen som er uten trekk…. Jeg så blikket hennes og det var R.A.M.P, jeg tok lille frøken Wilma under armen og gikk ut i hagen, jeg tror hun forsto at dette var dumt, det var litt smisk i oppførselen hennes…

Senere på ettermiddagen fikk vi følge av Monia og Sparta i Rødsparken, vi ble våte både to og firbeinte, og merkelig nok virker det som om Wilma synes det er helt ok, leke, snuse og løpe tur i parken mens det regner. Våt helt inn til skinnet ble hun, og hun så ut som ei lita rotte, men like blid og fornøyd. Når vi kom hjem så ble det en tur innom dusjen før føn og børsting på kjøkkenbenken, og det var godt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilma og jeg ønsker dere en fin-fin fredagskveld og en riktig god helg!

Tracey & Wilma <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *