Blandet hverdag

Bursdagsselskap!

I dag har vi vært i bursdagsselskap til frøken Topsi, hun ble 10 år gammel i dag, og hun er en forstandig voksen pudeldame. Som godt voksen har hun fått opparbeidet bra kustus på familien hun bor hos, og menneskene hennes elsker henne over alt på jord, og gjør ALT for henne! Jeg tenker at når en hund har nådd en så respektabel alder så må det være lov med litt snygger, hun har snurret de godt rundt lillefinger’n eller kloa da… hehe! 😉

Det ble servert pølser, kaker og is, og vi spiste og koste oss, både to og firbeinte. Topsi har ikke så mange tenner igjen, så det ble ikke tyggebein i bursdagsgave, men noe mykt, tørket kjøtt. Jeg pusser tennene til Wilma hver kveld nettop fordi jeg har hørt at spesielt små hunder har lett for å få dårlige tenner, og det vil jeg jo prøve å forebygge.

I morgen er det vanlig hverdag, det vil si at Frk. Wilma og jeg skal tidlig opp, jeg må jobbe mens Wilma kan ligge og sove i godstolen utover formiddagen….

Wilma er veldig glad i Sarita, mennesket til Topsi, så jeg var litt spent på hvordan Wilma tok det at hun måtte dele Sarita med Topsi, men det gikk heldigvis bra, Topsi sa i fra litt om at «hei, ikke kos med ho der, for ho er mi» og Wilma godtok dette, vi har jo tross alt respekt for de eldre! 🙂

Tracey & Wilma <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *