Blandet hverdag

Innbilt hva da sa du…?

At Wilma er et resultat av at min biologiske klokke har slått sitt siste slag er vel innlysende for de fleste, så jeg blir litt sur når venner og kjente vennlig, men også litt belærende minner meg på at jeg ikke må glemme at Wilma «bare» er en hund…. Jeg er fullt klar over at hun er en hund med fire bein, hale og jeg har et ansvar om å alltid ha en bærsjepose tilgjengelig i alle jakkelommer, men det har jo andre småbarnsforeldre også, ikke bærsjeposer, de har jo store vesker med bleier, tåteflasker, ekstra skift, sårsalver, smukker og en masse annet. Jeg trenger bare bærsjeposer, enkelt og greit. Ja, ja ferdig med det, men «ungen» min er heldig, hun er med meg på jobb hver dag med det resultat at hun er litt mammadalt, og jeg digger det! Endelig er det min tur til å få være den viktige personen i noens sitt liv! Kanskje noen synes det høres stusselig ut, eller at jeg er desperat som må ha den egotrippen, men jeg synes det er helt topp, og dessuten er det ikke alle barn jeg liker.

Men nå har det seg slik da at med all kosen, gleden og moroa kommer det jo bekymringer, slik er det jo med «barn»…. 😉 Og siste bekymringen min nå er om ikke lille Wilma er på vei inn i et innbilt svangerskap!?! Hun har nemlig begynt å ordne noe veldig, altså overdrevent med å grave og ordne seg et rede, hun maser rundt så pelsen blir helt statisk, og i morges så våknet jeg av at hun pep og mente på ett eller annet. Min første tanke var jo at jadda, nå er det rådyr i hagen igjen, men så slo tanken meg at kanskje hun må på do… så ned i hagen gikk jeg iført joggesko og dunkåpe kl.04.25….. Etterhvert slo hun en stråle, MEN isteden for å være fornøyd og være klar for å fortsette å sove var hun litt sånn rar og tullete også pep hun litt igjen. Jeg bar henne opp også forklarte jeg at det fikk være natta’n litt til, men hun fortsatte å pipe litt mens hun gravde og bakset med sengen sin for å re opp. Vi sovnet tilslutt både to og firbeinte, men jeg tror jeg sov bare sånn halvveis for når jeg våknet så falt tanken ned i meg: INNBILT SVANGERSKAP! Lille ungen min som så vidt har blitt ferdig med sin første løpetid, tror hun kanskje skal ha barn!!!

Så da er det godt med Google, jeg googlet og leste om innbilt svangerskap hos hunder og jeg kunne kjenne igjen en del symptomer. Rådet var mindre mat og gode turer for å få hunden til å tenke på andre ting enn å bygge rede og passe på valper og sånn. Heldigvis har hun ikke kommet dit at hun har adoptert en sokk eller noe, så jeg håper jeg enten tar feil (selv om det er kjipt) eller at vi rir det av før det får satt seg skikkelig. Eller så går no dagen, hverdagene flyr fort, Wilma er fremdeles trøtt om morgenen og hun er aldeles nydelig med morgensveis, hva ellers kan jeg si, jeg er jo moren hennes!

I morgen er det fredag og vi ønsker dere en fortryllende helg!

Tracey & Wilma <3

4 thoughts on “Innbilt hva da sa du…?

 1. Akkurat det der er jeg glad jeg slipper med hannhund 😀
  Men til gjengjeld har jeg for første gang en hannhund som har såpass mye hormoner i kroppen at løpetidslukt er det beste som finnes i hele verden, og hvis en av jentene i nabolaget har løpetid, så sitter han som den standhaftige tinnsoldaten ved utgangsdøra og uler hele kvelden. Så jeg vet ikke helt om jeg synes det er greit å slippe innbilt svangerskap, jeg… :p
  Jeg vil vel be deg om å se an noen løpetider til, men hvis det viser seg at Wilma er plaget med innbilt svangerskap og det blir uutholdelig for både deg og henne, så titt litt på bringebærkapsler. Min venninne, som skriver bloggen http://www.boerboelheidi.com, hadde problemer med dette med sin forrige tispe, og hun prøvde kapsler med ganske stor suksess. Er ihvertfall bedre å prøve dette før du eventuelt gjør noe mer drastisk 🙂
  Ha en fin helg!

  1. Haha, det kan nok tære på tålmodigheten med standhaftig elskovssyk hannhund ja… 😂
   Takk for tips med bringebærkapsler, enn så lenge har det vært noe mindre redebygging i dag, så kanskje det går over. 😊 God helg til deg og dine, både to og firbeinte! 🌸

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *