Blandet hverdag

Åh, kjære Gud….

Jeg skrev for litt siden om Wilma sitt innbilte svangerskap, vel det er fremdeles innbilt, men det har kommet tilbake  for full musikk og det er litt mere heftig enn sist, jeg vil si veldig heftig! To netter på rad har vi blitt vekket, (og ja, jeg vet jeg kan skylde meg selv siden hun ligger på soverommet vårt), vi har blitt vekket rundt 04.30 av piping og klynking, og jeg vil jo nødig overse henne i tilfelle hun faktisk må ut for å gjøre fra seg…noe hun altså ikke måtte, hverken den første, andre eller tredje gangen ved den første natten. Den første natten passet det også veldig dårlig, ikke for at det passet bedre i natt eller kommende natt, men fredagen som var fikk jeg satt en kortisonsprøyte i hofta mi, og den kjente jeg kan du si, jeg gikk som «halta Lotta» opp og ned trappa til soverommet mens jeg hang i rekkverket. Heldigvis gikk også Jan Egil med Wilma ett par ganger, så jeg fikk hjelp, men det er jo bare så utrolig irriterende!!! Graving og baksting i sengen hennes (det høres) og klynking og sutring, og i natt skrapet hun på soveromsdøra for å si at hun måtte få komme ut! Jan Egil stakkar skulle tidlig på jobb i dag, men jeg som kunne sove litt lenger kapitulerte rundt kl.08.00…på en søndag! Mine tanker går til venner av oss som har to barn som jeg er så heldig å få være Tante T for, der den yngste  hadde for vane i mange år, (jenta er 5 år nå…) å våkne rundt kl.05 klar for en ny dag, våre venner har holdt u t i flere år, og jeg klager etter to dager…

Når Wilma og jeg kom ned i første etg. i morges så tok hun helt av, hun fant denne tøyleken sin som i tillegg piper og skikkelig herja med den, tok den med seg ut i hagen og dro den inn i hekken inn mot naboen, jeg fikk reddet den da, men hun dro den med seg rundt igjen før hun lot den ligge igjen ute på gresset. (lite moderlig spør du meg)

Jeg måtte jo Google dette med innbilt svangerskap, og for å avbryte det er det mer aktivitet og mindre mat som gjelder, det med aktivitet passer jo ikke så bra nå siden jeg har fått beskjed om å holde meg i ro i 8-9 dager ( med tillatelse til å gå til og fra jobb, og IKKE noe mer) Det med maten er jo enkelt, det er jo bare å sette frem tørrfôret, så blir det mindre eting for hun er jo litt fin på det…

Det med innbilt svangerskap er jo egentlig en fin innretning hvis hunden var vill i naturen, eller som ulven i en ulveflokk, men i menneskeflokken fungerer det heller dårlig. I vill tilstand så er det kun ledertispen som får føde valper, men hvis noe skulle skje med hunnen som har valpene så kan de andre tispene i flokken trå til som ammer, derfor innbilt svangerskap. Snedig, ikke sant!

Ja,ja, jeg håper det snart går over, jeg tror ikke hun har det så bra selv når hun er i dette innbilte svangerskapet, og det er utrolig irriterende for oss å høre på piping og sutring eller å avlede graving i gulvtepper og sofaputer. Så kjære Gud, la oss få sove godt i natt og la Wilma bli ferdig med greia si, AMEN!

Wilma og Tracey ønsker god søndag! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *