Blandet hverdag

Bikkja mi har skabb…

Slapp av, Wilma har selvfølgelig ikke skabb, men det er det jeg vurdere å fortelle enkelte som ikke respekterer eller forstår at jeg ikke ønsker at  deres hund skal hilse på min hund.  Jeg ser ikke nytten av at hunden deres på død og liv skal hilse på min Wilma, jeg mener det er unødvendig og unaturlig at alle skal hilse på alle. (Vi hilser jo ikke på alle vi møter, bare for at vi er mennesker og samme art, bortsett i marka og på fjellet, da hilser vi på alt og alle…merkelig det der.) Jeg sosialiserer min hund, både med store og små, unge og voksne hunder, Wilma er tross alt en hund, hun trenger å lære seg hundespråk, og der kommer jeg til kort….men det er faktisk jeg som bestemmer hvem hun skal få hilse på.

Jeg har opplevd ett par episoder her hjemme med spesielt en hundeeier, hun har to små hunder, den ene går noen ganger løs her i sentrum og hun bruker fleksibånd på ørten meter så hundene hennes rekker over hele bredden på  gågata, da er det ikke mye rom å holde seg tilbake på når hun kommer nedover mot oss, det hjelper ikke å gå over på den andre siden av veien for å si det sånn.

I går sa jeg i fra om at hun skulle holde igjen hundene sine for jeg synes ikke det er nødvendig at hennes to skal bjeffe og styrte mot Wilma og lukte henne både her og der, de er to, og Wilma er en. Enten så er dama døv eller så er hun tett, skjønte hun ikke hva jeg mente? Bikkjene løp ut alle meterne de hadde til rådighet, og hun bare sto der! Erre mulig!? Kjenner jeg fyrer meg opp for jeg synes det er så irriterende.

De samme hundene kom etter oss her en morgen på vei ned til jobben min, jeg jobbet for å holde kontakten med Wilma og for å få henne med meg nedover gata, og  jeg viste tydelig at jeg var ikke interessert i å stoppe, hverken for å prate eller hilse, vi er på vei til noe…  Da tror jeg det kanskje kunne være mannen hennes som luftet hundene, men han var jo like tett han også. Hva hjelper det at jeg jobber og snakker med Wilma så jeg får henne med meg når gubben slipper opp de forba%&#  meterne som er i det fleksibåndet bikkjene hans springer etter og rett opp i rompa på Wilma, hun ble jo helt forlegen…, erre mulig!?!

Siden jeg ikke kan ta bilde av hverken dama eller hundene legger jeg ved en link til Hege Schøyen som er ute og lufter hunden sin… 🙂

I skrivende stund har Wilma lagt seg i buret hun har her på jobben, lurer på om hun vet at det regner ute og at vi skal ut å gå om ett par timer?

Nå har jeg fått skrevet av meg litt frustrasjon og jeg er blid og fornøyd igjen! 🙂 Jeg må jo dele alt her på denne bloggen, trodde dere det bare skulle være solskinnshistorier? Jaja, nå kan vi jo heller flire litt av alt sammen, jeg ser det for meg, litt småstressa på vei til jobb og gubben med bikkjene kommer etter haha!

Fin dag til dere.

Tracey og Wilma <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *