Blandet hverdag

Gledelig gjensyn!

I forgårs dro vi på tur, rettere sagt til fjells. Og på forveien hadde vi avtalt med Lotte, oppdretteren til Wilma at vi skulle ta turen innom for å hilse på. Vi har ikke sett hverandre siden 17.september i fjor da jeg hentet Wilma og hun ble Haldenser. Vi har jo holdt kontakten gjennom Facebookgruppen vi har, vi som har kjøpt valper fra Nora sitt valpekull (biologiske moren til Wilma), og vi har kunnet legge inn spørsmål, fortelle om små og store hendelser i hverdagen, og selvfølgelig, men ikke minst legge inn bilder av de små prinsessene, for kullet ble et prinsessekull!

Det passet veldig bra å stikke innom Lotte, for jeg har styra noe veldig med pelsen til Frk. Wilma, og Lotte viste meg raskt og hendig hvordan jeg bedre kan jobbe med pelsen hennes. Og litt tips om spray til floker og diverse børster og kammer ( akkurat som om jeg ikke har nok….) er alltid godt å få. Dere vet slike børster med «dærter» på tuppen så de ikke skal raspe, det er ikke så smart allikevel, de små dærtene gjør så pelsen blir statisk, hvem hadde tenkt på det da?  Når det gjelder sjampo og balsam så har vi allerede testet ut tre forskjellige merker, men jeg tror egentlig at jeg er fornøyd… tror egentlig ikke det har noe med sjampoene eller balsamene å gjøre, de er ok alle sammen, det er nok heller min kunnskap om teknikk/håndtering og tålmodighet det kommer an på.

Men det å ha den muligheten til å dra innom oppdretter for både å si «hei» og å få hjelp, det er veldig godt! Og det var vel også det jeg ville finne ut av når jeg dro for å hilse på Lotte den aller første gangen før Wilma ble født, om hun var ei koselig dame like mye som hun ville treffe meg og se hvem jeg var og hva jeg sto for, ville jeg bli kjent med henne, nettop for å ha denne unike muligheten. Lotte viste seg å være ei toppers dame med mye kunnskap om rasen, tålmodig og hjelpsom, jeg har vært heldig med valget mitt!

Når vi var på besøk nå så hadde Lotte leveringsklare valper, og det var så rart å se hvor små de var. Så liten var Wilma også når jeg hentet henne og hun lå å sov hele veien i en rosa oppbevaringsboks, kjøpt på Claes Olson med ei tøyrotte fra IKEA oppi. Vi hadde en stopp på Mc. Donalds og hun fikk vann og smakte på litt dressing for første gang. Og nå er hun stor og litt voksen på en måte og klar for sin første hyttetur til Valdres!

Vi har vært her i to dager og det kjennes som en evighet, jeg tror det har noe med at jeg trenger å øve meg på å slappe av, det trenger ikke å gå i 100 hele tiden…. Vi skal være her i en uke, noe Halvorsen ikke trodde jeg klarte, så nå må jeg holde ut. Men det er også veldig deilig, å gjøre ingenting, kun gå turer, hekle på teppet mitt og lese bøker, sove når jeg er trøtt og spise når jeg er sulten. Vi er kjempe heldig med været, vi har sol og blå himmel!

I morgen tar vi turen ned til Fagernes sentrum, vi trenger å bunkre opp med litt brød og kaffe, også har Jan Egil og jeg en slags tradisjon, vi skal ned på Briskeby café for en kaffe og hjemmebakt Kanelsnurr med gult i midten før vi smyger opp fjellsiden, opp til seters igjen.

Livet er godt!

Wilma & Tracey

 

1 thought on “Gledelig gjensyn!

  1. Åh, det ser vakkert ut! Senk skuldrene, pust med magen, lukk øynene (eller nei, du kan jo ikke lukke øynene med den nydelige utsikten!) og nyt! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *