Blandet hverdag

Barnevakten

Før jeg ble kjent med Wilma og hun flyttet inn, så var jeg så tøff, jeg mente på at det å reise bort på ferie, det var ikke noe problem, det var «bare» å finne en god kennel hvor jeg følte meg trygg på at Wilma ble godt tatt vare på så var det bare å reise på tur… Nå har det blitt en annen tone i den pipa, jeg vet at det å reise på tur til syden for en uke vil by på hjertesorg, bekymring og savn fra min side, så jeg har på en måte fått andre interesser. I løpet av dette året som Wilma og jeg har hatt sammen til nå så har jeg vært mindre på kino, jeg har ikke vært på noen overnattingsturer til f.eks Oslo med show, shopping og hotell. Det har vært færre lunsjer og kafebesøk og mye mere turer i Erte, festningen, Rødsberget og Rødsparken.

Det er først nå at jeg er klar til å overlate Wilma til noen andre og at jeg har funnet barnevakter som jeg er trygg på. Det er familien som jeg er Tante T. til og svigermor og svigerfar som er godkjent. Jeg har ett par frivillige barnevakter til på hånda, og dere vet hvem dere er hvis dere leser dette 😉 Jeg tar tilbake alt jeg har sagt om tussete foreldre som ikke kan dra fra ungene sine en helg…jeg har jo vært like tussete selv i ett år! Men jeg innser jo at det er fornuftig både for min og Wilma sin del at jeg kan stikke avgårde litt i ny og ne, og det takket være barnevaktene!

Nå i helgen var det mine kjære svigerforeldre som stilte opp, og ut fra bildet som sikkert ikke juger, så det ut til at det var god stemning rundt bordet…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *