Blandet hverdag

La meg sove!

Morgenstund er tull i grunn sier Wilma, og det ble tidlig hennes motto. Jeg oppdaget raskt at hun var, eller er glad i å sove, og som mange andre hunder kan hun holde seg lenge for å slippe å gå ut i nødvendig ærend når det er dårlig vær ute. Som i dag… Her ligger hun i den nye koseposen sin som jeg har handlet hos http://www.twobarks.no

De har masse fint til våre firbeinte venner, alt fra sjampo, balsam, børster, halsbånd, senger, godteri og klær. Klær som dekken for å ta unna vær og vind og deilige gensere i alpakkaull. Alpakkaull passer godt til pelsen til Wilma siden hun tover veldig raskt. Mange dekken til hunder er foret med fleece, men dette materialet er noe av det verste for puffpels, flokene bare popper ut, til matmors fortvilelse.

Jeg er ikke så veldig tilhenger av klær, men noen ganger er det ok, hun har regnfrakk så hun slipper å bli våt helt inn til skinnet, hun har en slags boblejakke til dagene med minusgrader, også har hun mariusgenseren, både denne rosa og en som Marit, kona til pappa har strikket. Den er ikke i alpakkaull, så den tover, og Wilma ser ut som en tovet ulltøffel etter en tur i denne, men da får vi børste litt ekstra. 🙂

I dag sier både Storm og Yr at det skal regne så godt som i hele dag, så jeg forstår godt at Wilma ligger ute i gangen nå og later som hun sover….

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *