Blandet hverdag

Og slik går dagene…

Vi har snakket om hvor fort dagene går her, Wilma og jeg, og vi er enige om at vi gleder oss over at dagene sakte men sikkert blir lengre. Vi lengter til vår og sommer så vi kan være mere ute i hagen, gå turer uten å måtte tenke på refleks og en masse klær. Det er ikke ofte jeg kler på Wilma, det er både for at hun ikke liker det, pelsen hennes tover så vanvittig fort og for at hun er ikke så frøsen av seg…tror jeg.

Runden med den siste løpetiden tok sin tid denne omgangen, fra oktober til NÅ faktisk, så med diverse blodprøver og urinprøver, stusselig og sørgelig humør i nesten tre måneder så blir det nok en sterilisering. Wilma sier det er greit, hun sier hun ikke er så glad i barn (les valper), også minner hun meg på at jeg antagelig ikke hadde funnet noen av valpekjøperene verdige, og da er det jo greit.  Det humøret Wilma har hatt i de siste månedene har vært så sørgelig at det ikke kan beskrives med ord, det må oppleves! Og jeg føler sånn med henne, ingenting har vært moro, ikke leke, ikke gå tur og ikke har hun vært noe særlig sosial med oss heller.

Eller så sa Wilma her om dagen at hun savnet de gangene vi var på Stikkaåsen, der som Retriverklubben holder til, hun sa det var så artig med de andre hundene og det å lære nye ting. (jeg tror kanskje hun egentlig mener pølsebitene som hun fikk som belønning…) Så jeg har tatt henne på ordet og meldt oss på to kurs! Vi skal gå på et ti-ukers kurs som fører til Bronsemerket i lydighet, også skal vi på et helgekurs i påsken som er for nybegynnere i Rallylydighet. Jeg kommer nærmere tilbake og forteller om våre opplevelser der. Det som kan bli spennende, er jo om jeg får Wilma ned i «ligg og bli» hvis det fremdeles er vått og kaldt. Hun nektet plent på kurset i fjor, så det er bare å bestille tørt og varmt vær den dagen vi skal gå opp til bronsemerket!

Eller så trives vi med vinteren som er nå, Wilma løper rundt og stikker snuta si ned i snøen og jeg undrer på om det lukter annerledes nå som alt er hvitt? Når vi kommer tilbake til bilen så er det bare å tine bort snøklumpene før jeg setter henne i bilen og kjører hjem.

Vi ønsker dere alle en deilig helg!

Klem fra Wilma og Tracey <3

1 thought on “Og slik går dagene…

  1. Der var dere jo, godt nytt år!
    Er lenge siden jeg har sett dere ute i gata, men jeg mener du skrev noe om det før jul.
    Har du prøvd bringebærblader/bringebærkapsler til Wilma? Jeg vet om noen (med andre raser) som har hatt suksess med det ved innbilt svangerskap. Men jeg kan ytterst lite om det selv, siden min hund ikke har det problemet av logiske årsaker 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *