Blandet hverdag

Back in business!

Til onsdag er det 14 dager siden Wilma ble sterilisert, og det har gått kjempe bra! Hun er uforskammet frisk og rask og hun «jager» når vi går tur, tydelig utålmodig etter å få rase avgårde helt fri uten bånd. Jeg holder henne i bånd på tur frem til onsdag, da er det to uker siden, men hun må fremdeles vente litt før hun får leke fritt med Rufus hjertevenn!

Eller så har vi endelig kommet inn i en fin rytme med mat og servering…det tok bare 1.5 år! Hun får to kjøttboller av fullfór vom til frokost og tre kjøttboller + litt frossen storfe til middag med en liten dæsj olje for glansfull pels. Og hun spiser, tørker og gnikker snuten på teppet, drikker vann og raper, og hun er kjempe fornøyd! Jeg er veldig spent på om hun kommer til å få økt matlyst nå som hun er helt uten hormoner, og om vi må holde igjen på mat og godis. Det er rart det der med hormoner, jeg har matlyst med hormoner og det sies at hunder får mer matlyst uten hormoner…hvis jeg allerede har matlyst med hormoner, hvordan blir jeg da i overgangsalderen?!?!?! Ja, jo det er jo forskjell på hund og menneske, jeg er klar ovr det, men hormoner kødder du ikke med, der kan dere spørre både Wilma og meg!! 😀

I morgen går turen inn til Stikkaåsen Retriverklubb igjen, vi har meldt oss på kurs for å ta Bronsemerket i lydighet! Jeg gleder meg og er veldig spent, Wilma nekter nemlig plent å utføre kommandoen «ligg» på kald eller våt grunn…så jeg har bestilt pent og tørt vær i Mai når vi skal opp til prøven. I påsken skal vi på helgekurs for nybegynnere i Rallylydighet, det er en artig kombinasjon av lydighet og agility. Så vi har litt planer fremover, Wilma gleder seg også.

Klem fra Wilma og meg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *