Blandet hverdag

Har polletten endelig gått inn?!

I dag etter 7.5 timer, når jeg kom hjem fra jobb var jeg så himla spent. Hvordan ville det se ut hjemme mon tro? Jeg var ferdig på jobb rundt kl.15, men jeg måtte innom Strikkeholdeplassen, og i det jeg hadde parkert bilen ble jeg dratt mot Interoptikk, jeg har nemlig vært på jakt etter nye solbriller en stund for de jeg har gir ikke nok beskyttelse for øynene min, og jeg får sinnarynke i panna mi. Så da var jeg først innom der og fant briller, så var det strikkebutikken, der fikk jeg kjøpt liten rundpinne siden jeg skal lære meg å strikke gensere til frysepinne-Frida, også ble det jaggu i meg en tur innom blomsterbutikken til slutt, der kjøpte jeg en Georgine og en «pensjonist-blomst» som jeg ikke vet hva heter.

 

 

Så når jeg kom hjem da, så ble jeg overfalt av to glade jenter, og de var hakket gladere enn hvis jeg bare hadde vært i postkassa…(vi må trene litt på det å være glad uten å hoppe så høyt), men det beste av alt var at det hverken var dam eller kabel på gulvet inne, HURRAAA!!!

Går vi stuerene tider i møte, har vi knekt koden om å ikke bruke gulvet inne til annet enn å gå på, og kan vi legge på det fine gulvteppet jeg har kjøpt av Charlotte? ( som hun igjen har kjøpt i Marokko ) Ja det er mange spørsmål, hehe!

Jeg har store forventninger til lille frk. Frida ang. lydighet, vi har meldt oss på ( eller jeg har meldt på Frida) Hverdagslydighetskurs til høsten, 8 tirsdager fremover så skal Frida lære mer om kontakt med meg, gå penere i bånd, sitte og ligge når jeg sier det og innkalling. Hun kan litt av det, men hun skal lære det enda bedre, og dere skal se så pent hun spankulerer i bånd når jeg har godbit og belønner henne, hun går som en sirkushest, elegant og staselig, ikke noe «hopp og sprett og fire kvister deler seg». Jeg hadde egentlig ikke tenkt noe særlig på at det kan være litt pes å trene hund nr.2, men det er det. Med Wilma så ble det mye trening på turene våre, da trena vi på sitt, ligg, innkalling og bli, men når Frida er med på tur er det ikke så lett. Nå må jeg stenge den ene inne mens jeg trener den andre, og treningen er ikke lenger like spontan som før, og det blir dermed ikke så ofte….Jeg må skjerpe meg!!

Kvelden har kommet og vi har trekt inn, hundene ligger og slapper av, og det trenger de, for det har gått i ett siden jeg kom hjem fra jobb. Nå med de fine dagene så står utgangsdøra åpen og de er ute i hagen, og det er da jeg ser at det å ha hund nr.2 ikke er så dumt. Den aktiviseringen som de gir hverandre er gull, jeg hadde ikke klart å gi Wilma den leken hun har nå med Frida, nå leker de på hundemåten og med deres språk og koder hvis jeg kan kalle det for det, og det er da jeg tenker at det var smart, det med at Frida flyttet inn her hos oss…selv om hun er mye innimellom 🙂

 

Vi ønsker dere en deilig sommerkveld, hilsen fra Wilma, Frida og meg <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *